E-Liquid Calculator som funkar bra?

Hej, jag har precis börjat blanda själv och och använt mig av en E-Liquid Calculator till att räkna ut ca 40 smaker med E-Liquid Calculator . Dom smakerna som jag valde var utav dom recepten med väldig många recensioner och hade 4 eller 5 stjärnor. När jag nu har blandat ihop 3 olika smaker med en våg som mäter i 0.01g så och använder ca 15 % aromer så smakar dom ändå som för svagt blandad Saft, man känner smaken men inget som “poppar”.

Gör jag något fel eller är det såhär det blir?
Om någon har ett recept som ni är nöjda med som jag kan testa och se om jag upplever samma svaghet i smaken så skulle det uppskattas!

Förlåt för ett långt inlägg men skulle verkligen vilja få till det med egna blandningar!

En del juicer är shake and vejp. Andra behöver steepas och tiden kan variera allt ifrån några dagar till veckor. Tfa är bra grejer. Men om det stod att du skulle ha Capella eller någon annan essens tillverkar så kan du gjort bort dig. Ibland går det att byta ut essenserna men av egen erfarenhet så blir det skit mer än ofta.

Jag trodde inte att det blev en “starkare” smak efter man har steepat dom. Det har jag förstått och det har jag varit väldigt noga med att använda rätt tillverkare.

Om jag inte missminner mig är många av de topprankade sådana som behöver lite mer tid på sig, så var inte orolig.

Rena frukt mixar är som nämnts de som snabbast blir ‘klara’ eller ‘så bra de kan bli’. Vill man ha någonting extra till så brukar vaniljsmaker även vara hyfsade efter 24h i en blandning, men blir ofta ännu bättre efter en vecka.