Sälj din e juice och tjäna pengar!

Att röka e cigg och köpa e juice hela tiden kan med tiden bli en dyr historia, vilket de flesta av oss som röker e juice har fått befara. Men den senaste tiden har en ny sub kultur vuxit fram där man gör sin egna e juice och säljer den till andra också.

Att göra sin egna e juice kan vara mycket lönsamt om man lyckas marknadsföra den på rätt sätt. Vi hitta den en bra artikel om just detta med att tjäna pengar på e juice som vi tycker alla borde läsa.

Här får du reda på allt du behöver veta om hur man tjänar pengar på att skapa sina egna e juice från början till slut. Med en vinst på ca 20 gånger per såld flaska är det inte konstigt att så många har börjat att tillverka sina egna e juice.

Så marknadsför du din e juice:

Att marknadsföra din egna e juice och få den såld har blivit allt svårare idag när det finns så många som vill sälja just sin egna e juice. Och det har också kommit många nya lagar som gör det svårt att marknadsföra en e juice idag.

Men att skapa en egen grupp på Facebook är ett utav de bättre sätten, men också att vara aktiv i andras grupper på facebook och vara hjälpsam mot folk som har frågor.