livestream

Titta på gratis livestream online

Igår råkade jag hitta en hemsida som erbjuder sina användare att kola på gratis matcher via livestream på deras hemsida. Allt man behöver göra är att trycka på spela knappen och du kan nu börja streama den fotbolls match du vill se helt gratis.

Sidan som jag hitta heter LiveStreams.se och är en svensk live streaming hemsida med bara massa olika sporter och event. Jag kollade själv på en match mellan hamarby och djurgården igår som jag kunde se helt gratis.

Tänk på att det inte är säkert att det är lagligt att kolla på en free livestream bara för att den finns online. De flesta sport kanaler tar betalat för att sända fotbolls matcher och andra sport event.

Är det lagligt att kolla på live stream online?

Mig veteligen så kan man inte vara helt säker på det svenska lagarna inom detta område, detta beror på att lagarna kring live streaming ändras hela tiden och är svåra att hålla koll på.

Hemsidor som Swefilm och dreamfilm som i många år har sänt free streams på långfilmer och tv serier har tidigare fälts i rätten. Så vi kan anta att även detta med att kolla på en free livestream också är olagligt troligtvis.

Kostar det något att kolla på en livestream?

Just nu verkar det vara helt gratis att kolla på alla live streams som det sänder på sin och sina partners hemsidor. om detta kommer att vara så även i framtiden är i dagsläget oklart.

Men vi tycker att du ska passa på att kolla på lite gratis fotboll nu medans du kan, och innan hemsidan hinner att stänga ner sin verksamhet.