Turkisk Peppar Ejuice

Juicen smakar exakt som Tyrkisk Peber (eller i folkmun Turkisk Peppar) godiset. Salt, sött och smarrigt för saltlakritsälskaren! Då jag själv letat som en tok efter ejuice som smakar som detta godiset, men hittills inte lyckats hitta det under de 2 åren jag vapeat så valde jag till slut att ta saken i egna händer och blanda till min egen. Intresset har varit stort, så “lagret” jag har går åt fort.

ejuice turkisk peppar

Jag vill bara göra ett kort inlägg och påminna er om att var noggranna med hantering av ejuice och nikotin I närhet av era djur.
Min ena katt började I förrgår dregla och rycka i ögonen och det släppte snabbt. Jag kunde inte förstå vad det var för nåt.

Men såg att bredvid henne låg ett papper som jag torkat upp juice jag hade spillt. Iaf hon fick dessa “kramper” att hon skrek till och dreglande och ögonen ryckte flera ggr I förrgår och oftare. Och igår natt krampade hon flera ggr och kissade på sig. Igår morse åkte jag till veterinären med henne och dom säger hon fått nån sorts förgiftning och hon fick stanna hos veterinären inatt. Så är ganska säker på att det beror på att hon fått I sig nikotin. Ska hämta henne idag då hon mår bättre som tur är. Men kom ihåg att var noggranna bland era husdjur både för deras hälsa och för att undvika onödiga tusen lappar i veterinärs kostnader.

Säljer en hel del juicer samt en voopoo drag svart resin med en skill rda 450kr för dragen med skill!

Ejuice 30kr flaskan som är ejuice international mg i dom finns i 3,6,12,18

Andra lite större flaskor 50kr samt 100kr 100ml dom 100ml är 6mg nic i

60ml är med 6 mg och dapple whip finns i 6 samt 12 mg. Kontakta mig på pm eller här